Пайдаланушылар тізімін сөндіру
Кіру экранында көрсетілетін пайдаланушылар тізімін org.gnome.login-screen.disable-user-list GSettings кілтін орнату арқылы сөндіруге болады.
Пайдаланушылар тізімі сөндірілген кезде, пайдаланушылар жүйеге кіру үшін шақыруда өздерінің пайдаланушы аты мен паролін теруі керек.
org.gnome.login-screen.disable-user-list кілтін орнату
-
Келесі жолдарды қамтитын gdm профилін жасаңыз:
/etc/dconf/profile/gdm
user-db:user system-db:gdm file-db:/usr/share/gdm/greeter-dconf-defaultsgdm — бұл dconf дерекқорының аты.
-
/etc/dconf/db/gdm.d/00-login-screen ішінде жүйелік ауқымдағы баптаулар үшін gdm кілттік файлын жасаңыз:
[org/gnome/login-screen] # Пайдаланушылар тізімін көрсетпеу disable-user-list=true -
Жүйелік дерекқорларды жаңарту:
# dconf update