Desactivar la llista d'usuaris

Podeu desactivar l'opció de mostrar la llista d'usuaris a la pantalla d'autentificació configurant la clau GSettings a org.gnome.login-screen.disable-user-list.

Quan la llista d'usuaris no està activa, l'usuari ha de teclejar el seu nom d'usuari i contrasenya per autentificar-se.

Configura la clau org.gnome.login-screen.disable-user-list key

  1. Creeu el perfil gdm que conté les línies següents:

    /etc/dconf/profile/gdm

    user-db:user
    system-db:gdm
    file-db:/usr/share/gdm/greeter-dconf-defaults

    gdm és el nom d'una dconf base de dades.

  2. Crear un fitxer clau gdm per a configurar l'equip a /etc/dconf/db/gdm.d/00-login-screen:

    [org/gnome/login-screen]
    # No mostreu la llista d'usuaris
    disable-user-list=true
  3. Actualitzeu les bases de dades de sistema:

    # dconf update