Desactivar a lista de usuarios

You can disable the user list shown on the login screen by setting the org.gnome.login-screen.disable-user-list GSettings key.

When the user list is disabled, users need to type their user name and password at the prompt to log in.

Estableza a chave org.gnome.login-screen.disable-user-list

  1. Cree o perfíl gdm que contén as seguintes liñas:

    /etc/dconf/profile/gdm

    user-db:user
    system-db:gdm
    file-db:/usr/share/gdm/greeter-dconf-defaults

    gdm é o nome dunha base de datos dconf.

  2. Create a gdm keyfile for machine-wide settings in /etc/dconf/db/gdm.d/00-login-screen:

    [org/gnome/login-screen]
    # Non mostrar a lista de usuarios
    disable-user-list=true
  3. Actualizar a base de datos do sistema:

    # dconf update