Запомняне на пароли

Когато въвеждате потребителско име и парола за даден уеб сайт, обикновено ще бъдете попитани дали искате да запомните данните за вход. Може да проверите дали тази настройка е активирана или да промените настройките в Настройки.

  1. Натиснете бутона за меню в горния десен ъгъл на прозореца и изберете Настройки ▸ Защита на личните данни.

  2. Бутонът за превключване Запомняне на пароли ще бъде активиран, ако настройките ви са настроени за запазване на пароли. Изключете го, за да спрете „Уеб“ да помни пароли.