Изтриване на бисквитка
Бисквитката на браузъра е малка част от данни, изпратена от уеб сайт и съхранена на вашия компютър, докато сърфирате в този сайт. Когато се върнете на същия сайт в бъдеще, данните, съхранени в "бисквитката", могат да бъдат извлечени от страницата, за да го уведомят за предишната ви дейност. Бисквитките са често използван метод от уеб сървърите, за да разберат дали сте вписани в профил в определена страница, или не.
Може да проверите дали е оставена бисквитка и да я изтриете, но имайте предвид, че уеб сайтовете обикновено инсталират същата бисквитка отново, ако посетите този сай отново.
Натиснете бутона за меню в горния десен ъгъл на прозореца и изберете Настройки ▸ Зашита на лични данни ▸ Изчистване на данни от уеб сайт.
Изберете бисквитките, които искате да изтриете. Може да отбележите само няколко домейна или да отбележите "Бисквитки", за да изберете всички домейни наведнъж.
Натиснете Изчистване на информацията.
Ако желаете да изтриете бисквитките, съхранени от даден уеб сайт, вероятно ще искате да изтриете и други данни, съхранявани от този уеб сайт.