Изчистване на историята

Понякога може да искате да изтриете историята си, например за да премахнете елементи, които не искате да виждате в резултатите от търсенето. Може да изберете да изтриете един резултат, всички резултати от един уеб сайт или цялата си история.

  1. Натиснете бутона за меню в горния десен ъгъл на прозореца и изберете История.

  2. Натиснете бутона за изтриване, за да изтриете окончателно нежеланите страници.

Може също така да изтриете цялата си история, като натиснете Изчистване на всичко.