Управляване на пароли
Може да запазите всичките си пароли, за да не се налага да ги въвеждате отново всеки път, когато искате да влезете в даден уеб сайт.
Натиснете бутона за меню в горния десен ъгъл на прозореца и изберете Настройки ▸ Защита на личните данни ▸ Пароли , за да видите запазените си пароли.
Премахване на запазени пароло
Може да премахнете съхранена парола по всяко време.
Натиснете бутона за меню в горния десен ъгъл на прозореца и изберете Настройки ▸ Защита на личните данни ▸ Пароли.
Натиснете върху бутона за търсене в горния десен ъгъл и въведете адреса на уеб сайта.
Натиснете върху елемента, за да разгърнете подробностите за него.
Натиснете Изтриване на парола, за да премахнете записаната парола.
Може да прегледате запаметените пароли, като натиснете бутона с ключ в долния десен ъгъл на списъка с пароли.
Може също така да изтриете всички съхранени пароли, като използвате бутона Изчистване на_всичко.
Обновяване на парола
Ако сте променили паролата, която е записана в „Уеб“, трябва да я обновите.
След като приключите с промяната на паролата:
Посетете същия уеб сайт, за който е била запазена паролата и който вече е променена.
Старата ви запазена парола ще бъде автоматично въведена в полето за парола от „Уеб“, затова изчистете полето за парола.
Въведете новата си парола в полето за парола.
Ще бъдете попитани дали искате да запазите паролата в Уеб. Натиснете Запазване за да завършите. Това ще обнови старата ви парола за уеб сайта.