Запам'ятовування паролів

Після введення на сайті імені користувача і пароля програма, зазвичай запитає у вас, чи хочете ви запам'ятати реєстраційні дані. Ви можете перевірити, чи увімкнено запам'ятовування, і змінити параметри за допомогою вікна Параметри програми.

  1. Натисніть кнопку меню у верхньому правому куті вікна і виберіть Параметри ▸ Конфіденційність.

  2. Пункт Зберігати паролі буде увімкнено, якщо програму налаштовано на збереження паролів. Вимкніть пункт, щоб припинити зберігання паролів у Тенетах.