Netejar l'historial de navegació

És possible que a vegades vulgueu suprimir l'historial de navegació, per exemple, per a eliminar elements que no voleu veure als resultats de la cerca. Podeu triar si voleu suprimir un resultat, tots els resultats d'un sol lloc web o tot l'historial.

  1. Premeu el botó de menú de l'extrem superior dret de la finestra i seleccioneu Historial.

  2. Premeu el botó Suprimeix per a suprimir permanentment les pàgines que no vulgueu veure.

També podeu suprimir tot el vostre historial prement Neteja-ho tot.