Διαχείριση κωδικών πρόσβασης
Μπορείτε να αποθηκεύσετε όλους τους κωδικούς πρόσβασής σας, ώστε να μη χρειάζεται να τους εισάγετε ξανά, κάθε φορά που επιθυμείτε να συνδεθείτε σε μια ιστοσελίδα.
Press the menu button in the top-right corner of the window and select Preferences ▸ Privacy ▸ Passwords to see your saved passwords.
Διαγραφή αποθηκευμένων κωδικών πρόσβασης
Μπορείτε να διαγράψετε έναν αποθηκευμένο κωδικό πρόσβασης οποιαδήποτε στιγμή.
Press the menu button in the top-right corner of the window and select Preferences ▸ Privacy ▸ Passwords.
Click on the search button at the top right and enter the address of the website.
Click on the item to unfold its details.
Press Remove Password to remove the saved password.
Μπορείτε επίσης να εμφανίσετε τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης πατώντας στο πλήκτρο επιλογής στο κάτω δεξιά μέρος του καταλόγου κωδικών πρόσβασης.
Μπορείτε επίσης να διαγράψετε όλα τα μπισκότα χρησιμοποιώντας το κουμπί Εκκαθάριση.
Ενημέρωση ενός κωδικού πρόσβασης
Αν έχετε αλλάξει έναν κωδικό που είναι αποθηκευμένος στον Ιστό, πρέπει να τον ενημερώσετε.
Όταν έχετε ολοκληρώσει την αλλαγή του κωδικού:
Επισκευθείτε την ίδια ιστοσελίδα από την οποία είχε καταχωρηθεί ο κωδικός και τώρα έχει αλλάξει.
Ο παλιός αποθηκευμένος κωδικός σας θα πληκτρογηθεί αυτόματα στο πλαίσιο κωδικού πρόσβασης από τον Ιστό, οπότε διαγράψτε τον από το πλαίσιο.
Πληκτρολογήστε τον νέο σας κωδικό πρόσβασης στο πλαίσιο κωδικού πρόσβασης.
You will be asked if you want to save the password in Web. Press Save to finish. This will update your old password for the webpage.