Slett eit augneblinksbilete
Eit augneblinksbilete som ikkje lenger er nødvendig, kan fjernast frå lista.
Høgreklikk på boksen i samlingsoppsettet og vel Innstillingar, eller om boksen køyrer, klikk på menyknappen (
) i topplinja og vel Innstillingar.
Klikk på Augeblinksbilete-fana.
Vel augneblikksbiletet du vil slette frå lista.
Klikk på X-knappen i lista for å slette han.