Navegació privada
La navegació privada és un mode que limita la manera d'accedir a la vostra informació de navegació per part de l'ordinador i dels llocs web. És útil si voleu deixar l'ordinador a un amic, per exemple perquè pugui mirar el seu correu electrònic usant un servei de correu web, perquè no estareu identificat a cap lloc web des de la finestra de navegació privada i perquè la seva informació no es desarà. És possible, també, que preferiu utilitzar el mode d'incògnit per a accedir a llocs web sensibles com ara a la banca per Internet i a continguts qüestionables perquè les dades que els llocs web hagin desat prèviament al vostre ordinador no seran accessibles per als llocs web quan navegueu en mode d'incògnit.
El mode d'incògnit no impedirà que els llocs web rastregin la vostra activitat de navegació. Si heu de navegar pel web anònimament, val més que utilitzeu un servei de VPN comercial.
Premeu el botó de menú a la cantonada superior dreta de la finestra i seleccioneu Finestra d'incògnit nova.
Navegueu pel web amb el mode d'incògnit.
Finalitzeu la sessió de navegació privada tancant la finestra d'incògnit.
La navegació privada es distingeix de la normal per la marca d'aigua de la finestra d'incògnit:
