Prohlížení v soukromí
Prohlížení v soukromí je režim omezující přenos a ukládání citlivých informací při prohlížení. Je užitečný, chcete-li třeba půjčit počítač známému, aby si zkontroloval e-mail přes klienta na webu, neboť v anonymním okně nebudete nikam přihlášeni a ani se žádné přihlášení (či jiné informace) neuloží. Anonymnímu režimu můžete dávat přednost při přístupu na citlivé stránky, jako je třeba internetové bankovnictví nebo „obsah pro dospělé“, protože v anonymním režimu webové stránky nemají přístup k datům, které si uložily při dřívějších návštěvách.
Anonymní režim nezabrání webovým stránkám, aby sledovaly vaši činnost na Internetu. Pokud potřebujete procházet weby opravdu bez sledování, měli byste používat služby VPN.
Zmáčkněte tlačítko nabídky v pravém horním rohu okna a zvolte Nové anonymní okno.
Prohlížejte weby v anonymním režimu.
Prohlížení v soukromí ukončíte zavřením anonymního okna.
Prohlížení v soukromí můžete od normálního prohlížení poznat podle vodoznaku u anonymního okna:
