Synkronisér dine nøgler
PGP-nøgler i din nøglering skal synkroniseres med en nøgleserver for at sørge for, at ændringer, som er foretaget til nøglen på nøgleserveren, såsom en ny underskrift, opdateres i din lokale kopi af nøglen. Når du ligeledes ændrer information på din lokale nøglekopi — såsom udløbsdatoen — eller når du underskriver nogens nøgle, skal du synkronisere nøglerne for at opdatere ændringerne på den eksterne kopi af nøglen. Du behøver en fungerende internetforbindelse for at synkronisere dine nøgler.
Hvordan synkroniserer jeg en nøgle?
Vælg den PGP-nøgle, du ønsker at synkronisere.
Tryk på menuknappen ☰ i titellinjen.
Vælg Synkronisér og offentliggør nøgler ….
Klik på knappen Synkronisér for at synkronisere din nøgle.
Hvorfor kan man ikke klikke på knappen Synkronisér?
Kun PGP-nøgler, som er blevet offentliggjort på en nøgleserver, kan synkroniseres. Hvis knappen Synkronisér ikke kan klikkes, kan det skyldes, at nøglen ikke er offentliggjort på en nøgleserver. Hvis du vil synkroniserere dine egne nøgler, skal du først offentliggøre dem.