Synchronizace vašich klíčů
Klíče PGP ve vaší klíčence je zapotřebí synchronizovat se serverem s klíči, aby se zajistilo, že se libovolné změny provedené na serveru, jako například nový podpis, aktualizují i do vaší místní kopii klíče. Obdobně, když provedete změny v údajích své místní kopie, třeba v datu vypršení platnosti nebo v podpisu něčího klíče, měli byste synchronizovat klíče, aby se změny aktualizovaly i do vzdálené kopie klíče. Abyste mohli klíče synchronizovat, musíte mít funkční připojení k Internetu.
Jak mohu klíče synchronizovat?
Vyberte klíč PGP, který chcete synchronizovat.
Zmáčkněte tlačítko ☰ v záhlavní liště.
Zvolte Synchronizovat a zveřejnit klíče…
Synchronizaci proveďte kliknutím na tlačítko Synchronizovat.
Proč je tlačítko Synchronizovat nefunkční?
Synchronizovat je možné jen klíče PGP, které byly zveřejněny na serveru s klíči. Pokud je tlačítko Synchronizovat zašedlé, zkontrolujte, jestli byl klíč zveřejněn na serveru s klíči. V případě svých vlastních klíčů si proveďte jejich zveřejnění.