Användare

Även om GNOME är extremt användarvänligt så är det ett stort och komplext system, och därför, kräver det en viss upplärning för att använda det fullt ut. För att göra det enklare har vi samlat en del mycket användbar dokumentation.

Administratörer

Det finns många stora eller små installationer av GNOME över hela världen, med sina specifika behov, och systemadministratörer som hanterar dem. Här hittar du information om verktyg och metoder för att arbeta med flera GNOME-skrivbord.

Utvecklare

För de som utvecklar eller är intresserade av att utveckla GNOME och program för GNOME. Du kan hitta utvecklardokumentation och information om hur man deltar, och mycket annat, i GNOME utvecklingscenter.