Usuaris

Tot i ser molt fàcil d'utilitzar, el GNOME és un sistema extens i complex. És per això que requereix un cert temps d'aprenentatge per poder-lo explotar al màxim. A fi de facilitar aquest procés, us oferim una documentació que us serà molt útil.

Administradors

Per tot el món hi ha desplegaments petits i grans del GNOME, cadascun dels quals té els seus requeriments i administradors de sistema per gestionar-los. Aquí trobareu informació sobre les eines i els mètodes per treballar amb molts escriptoris GNOME.

Desenvolupadors

Per a aquells que desenvolupen o estan interessats en desenvolupar tant el GNOME com aplicacions per a aquest. Aquí trobareu documentació per al desenvolupament, informació de com col·laborar i molt més Centre de Desenvolupament del GNOME