Käyttäjät

Gnome on helppokäyttöisyyteen panostamisesta huolimatta suuri ja monimutkainen järjestelmä, minkä vuoksi se vaatii jonkin verran opiskelua jotta kaikkia puolia voitaisiin täysin hyödyntää. Opiskelua varten on tarjolla hyödyllistä dokumentaatiota.

Ylläpitäjät

Ympäri maailma on monia suuria ja pieniä Gnomea käyttäviä tahoja, joista jokaisella on omat tarpeensa ja järjestelmän ylläpitäjät jotka näistä huolehtivat. Täällä tarjolla on tietoa työkaluista ja tavoista, joilla usean Gnome-työpöydän asennuksien kanssa voidaan työskennellä.

Kehittäjät

Kehittäjille tai Gnomen ja sen sovellusten kehittämisestä kiinnostuneille dokumentaation tarjoaa GNOME Developer Center. Siellä on kehittäjien dokumentaatiota, tietoa kuinka osallistua ja paljon muuta.