قفل کردن خودکار صفحه

هنگام ترک رایانه‌تان باید صفحه را قفل کنید تا از استفادهٔد دیگر افرا از میزکارتان و دسترسیشان به پرونده‌هایتان جلوگیری کنید. اگر گاهی فراموش می‌کنید که صفحه‌تان را قفل کنید، ممکن است بخواهید صفحهٔ رایانه‌تان پس از مدّتی به صورت خودکار قفل شود. این کار به امن کردن رایانه‌تان هنگامی که استفاده‌اش نمی‌کنید کمک می‌کند.

هنگام قفل بودن صفحه‌تان، فرایندهای سامانه‌ای و برنامه‌هایتان به کار ادامه خواهند داد؛ ولی برای آغاز به استفادهٔ دوباره از آن‌ها نیاز به ورود گذرواژه دارید.

برای تنظیم مدّت زمان پیش از قفل شدن خودکار صفحه‌تان:

  1. نمای کلی فعّالیت‌ها را گشوده و شروع به نوشتن محرمانگی و امنیت کنید.

  2. از نتیجه‌ها تنظمیات ◂ محرمانگی و امنیت را بگزینید. این کار تابلوی امنیت را خواهد گشود.

  3. برای گشودن تابلو قفل صفحه را بزنید.

  4. مطمئن شوید قفل صفحهٔ خودکار روشن شده، سپس مدّتی را از سیاههٔ پایین افتادنیتأخیر قفل صفحهٔ خودکار بگزینید.

برنامه‌ها می‌توانند آگاهی‌هایی برایتان بفرستند که همچنان روی صفخهٔ قفلتان نشان داده می‌شود. این امر مثلاً برای این که بدون قفل‌گشایی صفحه‌تان ببینید رایانامه‌ای دارید یا نه مناسب است. اگر نگران دیده شدن این آگاهی‌ها به دست دیگرانید، آگاهی‌ها صفحهٔ قفل را خاموش کنید. برای تنظمیات آگاهی بیش‌تر به آگاهی‌ها و سیاههٔ آگاهی‌ها مراجعه کنید.

هنگامی که صفحه‌تان قفل است و می‌خواهید قفل‌گشاییش کنید، گریز را زده یا از پایین صفحه به بالا بکشید. سپس گذرواژه‌تان را وارد کرد و ورود را زده یا روی قفل‌گشایی بزنید. هم‌چنین می‌توانید آغاز به نوشتن گذرواژه‌تان کرده و پردهٔ قفل به صورت خودکار بالا خواهد رفت.