Andre brugere kan ikke redigere netværksforbindelserne

Hvis du kan redigere en netværksforbindelse, men andre brugere på din computer ikke kan, har du muligvis indstillet forbindelsen til at være tilgængelig for alle brugere. Dette gør så, at alle på computeren kan oprette forbindelse ved hjælp af denne forbindelse.

  1. Åbn Aktivitetsoversigten og begynd at skrive Netværk.

  2. Klik på Netværk for at åbne panelet.

  3. Vælg Wi-fi på listen til venstre.

  4. Klik på knappen indstillinger for at åbne forbindelsesdetaljerne.

  5. Vælg Identitet i ruden til venstre.

  6. I bunden af panelet Identitet skal du markere indstillingen Gør tilgængelig for andre brugere for at tillade andre brugere at bruge netværksforbindelsen.

  7. Tryk Anvend for at gemme ændringerne.