Vend tilbage til boksens tilstand

Vender tilbage til et øjebliksbillede, gendanner tilstanden af den virtuelle maskine som er gemt i øjebliksbilledet. Hukommelsestilstanden gendannes også, hvorved kørende programmer og indstillinger bringes tilbage til nøjagtigt den samme tilstand som da øjebliksbilledet blev oprettet.

  1. Højreklik på boksen i samlingsvisningen og vælg Indstillinger, eller hvis boksen kører, så klik på menuknappen (indstillinger) i hovedlinjen og vælg Indstillinger.

  2. Klik på Øjebliksbilleder-fanebladet.

  3. Vælg det øjebliksbillede som du vil vende tilbage til, i listen.

  4. Klik på “vend tilbage til”-knappen ved siden af øjebliksbilledets navn.

Øjebliksbilleder registrerer en tilstand af din virtuelle maskine. Ændringer, som du foretager, efter du har oprettet et øjebliksbillede, går tabt, når du vender tilbage.