Återställ tillståndet för en box
Att återgå till en ögonblicksbild återgår till tillståndet för den virtuella maskinen som sparades i den ögonblicksbilden. Minnestillståndet återställs också, vilket tar tillbaka körande program och inställningar till det exakta tillståndet då ögonblicksbilden skapades.
Högerklicka på boxen i samlingsvyn och välj Inställningar, eller om boxen redan är öppen, klicka på menyknappen (
) i rubrikraden och välj Inställningar.
Klicka på fliken Ögonblicksbilder.
Välj i listan ögonblicksbilden som du vill återgå till.
Klicka på återgå-knappen bredvid ögonblicksbildens namn.
Ögonblicksbilder fångar ett tillstånd för din virtuella maskin. Ändringar som du gör efter att du skapat en ögonblicksbild kommer att gå förlorade vid återställning.