Slet et øjebliksbillede

Et øjebliksbillede der ikke længere er brug for kan fjernes fra listen.

  1. Højreklik på boksen i samlingsvisningen og vælg Indstillinger, eller hvis boksen kører, så klik på menuknappen (indstillinger) i hovedlinjen og vælg Indstillinger.

  2. Klik på Øjebliksbilleder-fanebladet.

  3. Vælg det øjebliksbillede, du vil slette, fra listen.

  4. Klik på X-knappen i listen for at slette den.