Změna výchozího nastavení

Když nějaký dokument otevřete poprvé, použijí se pro něj výchozí nastavení, jako jsou úroveň přiblížení nebo předvolby zobrazení stránky. Pokud v těchto nastaveních provedete nějaké změny, uloží se pro tento dokument.

Nastavení, která právě používáte, si můžete uložit jako výchozí pro všechny dokumenty tak, že zmáčknete tlačítko nabídky v pravém horním rohu okna a pak vyberete Uložit současné nastavení jako výchozí.

Nové výchozí nastavení nepřepíše nastavení dříve otevřených dokumentů, použije se pouze pro dokumenty, které budete otevírat poprvé.