Personverninnstillingar
Innstillingane for Personvern og tryggleik hjelper deg å styre om visse delar av skrivebordet ditt skal vere synlege for andre. Du kan også bruke desse innstillingane til å slette brukshistorikken på datamaskina og fjerne unødvendige filer.