Обришите снимак стања

Снимак стања који више није потребан може бити уклоњен са списка.

  1. Десним кликом на кутију у прегледу збирке изаберите Поставке, или ако је кутија покренута, кликните на дугме менија (подешавања) у траци заглавља и изаберите Поставке.

  2. Кликните на језичак Снимци стања.

  3. Изаберите са списка снимак стања који желите да обришете.

  4. Кликните на дугме X на списку да га обришете.