Datamaskina mi koplar til feil nettverk

Når du slår på datamaskina, vil datamaskina automatisk prøve å kople seg til trådlause nettverk som du tidlegare har kopla deg til. Dersom ho prøver å kople seg til eit nettverk som du ikkje ønskjer å kople deg til, følgjer du stega nedanfor.

For å gløyme ei trådlaus tilkopling:

  1. Opne Aktivitetar-oversynet og byrje å skrive Wi‑Fi.

  2. Finn nettverket du ikkje vil at det skal halde fram med å kople seg til.

  3. Trykk på innstillingar-knappen ved sida av nettverket.

  4. Trykk på knappen Hugs ikkje tilkopling. Datamaskina vil ikkje prøve å kople seg til det nettverket lenger.

Viss du seinare vil kople til nettverket som datamaskina di nettopp gløymde, følg stega i Kople til eit trådlaust nettverk.