Sammenkæd og fjern sammenkædning af kontakter
Sammenkæd kontakter
Du kan kombinere duplikatkontakter i din lokale adressebog og onlinekonti til én post i Kontakter. Funktionaliteten hjælper dig med at organisere din adressebog med alle detaljer om en kontakt det samme sted.
Aktivér markeringstilstand ved at trykke på afkrydsningsknappen over kontaktlisten.
Der vises en afkrydsningsboks ved siden af hver kontakt. Tilvælg afkrydsningsboksene ved siden af de kontakter du vil sammenføje.
Tryk på Sammenkæd for at sammenkæde de valgte kontakter.
Fjern sammenkædning af kontakter
Det kan være du vil fjerne sammenkædningen af kontakter hvis du ved en fejl sammenkædede kontakter som ikke skulle have været sammenkædede.
Vælg den kontakt, du vil fjerne sammenkædning for, i din liste med kontakter.
Tryk på
i øverste højre hjørne af Kontakter.
Tryk på Fjern sammenkædning for at fjerne sammenkædningen af posten i kontakten.