برداشتن حساب

می توانید حساب برخطی را که دیگر نمی‌خواهید استفاده کنید بردارید.

بسیاری از خدمات برخط ژتون اعتبارسنجی فراهم کرده که میزکارتان به جای گذرواژه‌تان ذخیره می‌کند. اگر حسابی را برداید باید آن گواهی را نیز در خدمت برخط باطل کنید. این کار اطمینان می‌دهد که هیچ برنامه با پایگاه وب دیگری نمی‌تواند با استفاده از اعتبارسنجی میزکارتان به آن خدمت وصل شود.

چگونی باطل کردن اعتبارسنجی به فراهم‌کنندهٔ خدمتتان بستگی دارد. تنظیمات پایگاه وب فراهم‌کننده را برای کاره‌های معتبر یا وصل شده جست‌وجو کنید. دنبال کاره‌ای به نام GNOME گشته و برش دارید.

  1. نمای کلی فعّالیت‌ها را گشوده و شروع به نوشتن حساب‌های برخط کنید.

  2. برای گشودن تابلو، روی حساب‌های برخط بزنید.

  3. حسابی را که می خواهید بردارید را بگزینید.

  4. دکمهٔ - در گوشه پایین سمت راست پنجره را بزنید.

  5. در گفت‌وگوی تأیید برداشتن را بزنید.

به جای حذف کامل حساب می‌توان خدمت‌های قابل دسترسی از سوی میزکارتان را محدود کرد.