Andre brukarar kan ikkje redigere nettverkstilknytingane
Dersom du kan redigere ei nettverkstilkopling, men andre brukarar på datamaskina di ikkje kan det, kan det hende du har sett tilkoplinga til tilgjengeleg for alle brukarar. Dette gjer at alle på datamaskina kan kople til med den tilkoplinga.
Opne Aktivitetar-oversynet og byrje å skrive Nettverk.
Klikk på Nettverk for å opne vindauget.
Vel Wi‑Fi frå lista til venstre.
Trykk på
-knappen for å opne tilkoplinga sine detaljar.
Vel Identitet frå panelet til venstre.
Nedst i Identitet-panelet, merk av for Gjer tilgjengeleg for andre brukarar-valet for å la andre brukarar bruke nettverkstilkoplinga.
Trykk Bruk for å lagre endringane.