Пересування зображень до смітника

Якщо користувачеві потрібно вилучити зображення, він може натиснути кнопку Пересунути до смітника (user-trash-symbolic). У відповідь з'явиться пропозиція відновити зображення за допомогою кнопки Скасувати.