Přesunutí obrázků do koše
Když chce uživatel smazat obrázek, může stisknout tlačítko Přesunout do koše (). Objeví se lišta, která uživateli dovoluje obrázek obnovit pomocí tlačítka Zpět.
Když chce uživatel smazat obrázek, může stisknout tlačítko Přesunout do koše (). Objeví se lišta, která uživateli dovoluje obrázek obnovit pomocí tlačítka Zpět.