Flyt billeder til papirkurven

Hvis en bruger ønsker at fjerne et billede, kan vedkommende trykke på knappen Flyt til papirkurv (user-trash-symbolic). Der vises en meddelelse, der giver mulighed for at gendanne billedet med knappen Fortryd.