Ukládání a obnovování
Uložení vaší hry
Vaše hra se uloží automaticky, když ukončíte aplikaci.
Návrat k rozehrané hře
Kdykoliv spustíte Sudoku, otevře se předchozí uložená hra.
Pokud si přejete tuto rozehranou hru ukončit a začít jinou, tak zvolte Nový hlavolam a začněte novou hru.