Κλείσιμο ή αναβολή μιας ειδοποίησης
Όταν η ειδοποίησή σας χτυπήσει, μπορείτε είτε να την κλείσετε είτε να την αναβάλετε. Όταν την αναβάλετε, η ειδοποίηση επαναρυθμίζεται για να χτυπήσει εννέα λεπτά αργότερα.
Όταν χτυπάει η ειδοποίησή σας, μια ειδοποίηση εμφανίζεται στην περιοχή ενημερώσεων. Αν έχετε ανοιχτή την εφαρμογή Ρολόγια, θα δείτε την ειδοποίηση και εκεί.