Hur kan jag återställa en flik?

Du kan återställa sidorna så länge minst en instans av Webb fortfarande är öppen.

  1. Tryck på menyknappen i övre högra delen av fönstret och välj sedan Öppna stängd flik igen. Din senast stängda flik kommer öppnas på nytt.

Upprepa steget så många gånger som du behöver tills fliken du vill ha är återställd. Flikar kommer återställas i omvänd ordning mot hur du stängde dem. Då du har återställt alla de stängda flikarna kan du inte längre återställa några fler flikar.

Det är inte möjligt att återställa en flik i läget för privat surfning.