Přesunutí obrázků do koše

Když chce uživatel smazat obrázek, může stisknout tlačítko Přesunout do koše (user-trash-symbolic). Objeví se lišta, která uživateli dovoluje obrázek obnovit pomocí tlačítka Zpět.