Hálózati megosztás

A Pika biztonsági mentés támogatja a hálózati megosztásokra történő biztonsági mentést.

  1. Kapcsolódjon a hálózati megosztáshoz a GNOME Fájlok használatával. Nézze meg a GNOME Fájlok súgóoldalait a hivatkozásért.

  2. Válassza a Biztonsági mentés beállítása gombot.

  3. Az Új tároló létrehozása szakaszban válassza ki a hálózati megosztást.

  4. Biztosítsa, hogy a Tároló alapmappája rendelkezzen a kiválasztott hálózati megosztással. A Mappa kiválasztása… gomb használható a hálózati megosztáson lévő almappa kiválasztásához.

  5. Az új biztonsági mentési tároló a Tároló neve által megadott nevű mappában kerül létrehozásra.

  6. Nyomja meg a Folytatás gombot.

  7. Válassza ki a kívánt titkosítási beállításokat.

  8. Nyomja meg a Létrehozás gombot.

  9. Állítsa be a Mentendő fájlok és a Kihagyás a biztonsági mentésből szakaszokat.

  10. Nyomja meg a Biztonsági mentés most gombot.