Изтриване на виртуална машина
Когато дадена виртуална машина вече не ви трябва, тя може да бъде изтрита от „Виртуални машини“.
В изгледа на колекцията натиснете с десния бутон върху виртуалната машина, която искате да изтриете.
Натиснете върху опцията от менюто Изтриване.