Beste erabiltzaileek ezin dituzte sareko konexioak editatu

If you can edit a network connection but other users on your computer can’t, you may have set the connection to be available to all users. This makes it so that everyone on the computer can connect using that connection.

  1. Ireki Jarduerak ikuspegia eta hasi Sarea idazten.

  2. Sakatu Sarea panela irekitzeko.

  3. Hautatu Wifia ezkerreko zerrendatik.

  4. Egin klik ezarpenak botoian konexioaren xehetasunak irekitzeko.

  5. Hautatu Identitatea ezkerreko paneletik.

  6. Identitatea panelaren beheko aldean, egiaztatu Egin erabilgarri beste erabiltzaileentzako aukera aktibatuta dagoela beste erabiltzaileek ere sareko konexioa erabili ahal izan dezaten.

  7. Sakatu Aplikatu aldaketak gordetzeko.